Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Hoe Total Adblock-meldingen en pop-ups te configureren

{ !Total Adblock!} stuurt u standaard meldingen over het uitschakelen van handige functies. Dit is om ervoor te zorgen dat gebruikers niet vergeten of ze tijdelijk een beschermende functie hebben uitgeschakeld.

Als u deze meldingen echter niet wilt ontvangen, volgt u de onderstaande stappen om ze uit te schakelen:

Open Total Adblock en klik op Instellingen

Alle meldingen dempen

Als u een abonnement heeft aangeschaft maar deze meldingen niet kunt uitschakelen, moet u mogelijk opnieuw inloggen op uw account.