Technical Support Menu

Total Cleaner Teknisk produktstøtte

Slik planlegger du automatiske skanninger på Total Cleaner

Å utføre regelmessig vedlikehold på PC-en din med Total Cleaner går langt mot å holde datamaskinen ren, rask og feilfri. For å hjelpe deg med dette er funksjonen ActiveCare. Denne artikkelen vil dekke alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av ActiveCare.

• Hva er ActiveCare?
  • Hvordan få tilgang til ActiveCare?
  • ActiveCare-planlegging

• Hva er ActiveCare

Total Cleaners ActiveCare analyserer systemet ditt og kjører vanlige systemoppryddings- og vedlikeholdsverktøy med regelmessige intervaller, for eksempel å finne og fjerne søppelfiler, rense systemregisteret, fjerne Internett-rot, kvitte seg med spionprogrammer og defragmentere harddisken. kjører.

ActiveCare fungerer ved å overvåke nøkkelindikatorer for PC-ytelse og deretter automatisk kjøre reparasjonene datamaskinen din trenger, arbeider stille i bakgrunnen – bare når PC-en er på men ikke i bruk – og den behandler bare handlinger når de er nødvendig. Hvis du går tilbake til datamaskinen din under ActiveCare-behandling, kan du enten avbryte prosessen eller la den fortsette.

Slik får du tilgang til ActiveCare

ActiveCare er tilgjengelig ved å velge ActiveCare-menyelementet som ligner en klokke og gir deg full kontroll over hvilke automatiserte oppgaver som kjøres. Klikk på veksleknappen ved siden av en oppgave for å aktivere eller deaktivere den automatiske reparasjonen.

Følgende oppgaver kan automatiseres fra denne ruten:

On-Demand Boost

Når den er aktivert, slår den midlertidig av bakgrunnstjenester som bruker systemressurser. Ved å slå av unødvendige elementer kan datamaskinen ha flere ressurser å bruke til spesialisert bruk som å spille et PC-spill, streame videofiler og mer.

Rydd ut og reparer registerproblemer

Fjerning av foreldede og ugyldige referanser forbedrer den generelle PC-effektiviteten og stabiliteten.

Eliminer unødvendige eller farlige oppstartsprogrammer

Denne innstillingen hjelper deg med å finne ikke-kritiske applikasjoner som starter når PC-en startes, noe som reduserer oppstartstiden og den generelle systemhastigheten. ActiveCare opprettholder automatisk en kjøreliste over slike programmer og presenterer dem for din gjennomgang hver gang du kjører en systemanalyse.

Defragmenter systemstasjon Defragmentering av harddisker konsoliderer regelmessig spredte filfragmenter for raskere programoppstart og filtilgang, samt forbedret generell systemhastighet og stabilitet.

Fjern nettsøppelfiler, private nettlesingsdata og mer

Regelmessig rengjøring av nettleserbufferen, informasjonskapsler og andre typer akkumulert internettsøppel vil gjenvinne harddiskplass, øke hastigheten på systemet og bidra til å opprettholde personvernet ditt. Klikk på nedoverpilen til høyre for veksleknappen for å tilpasse og velge hvilke typer internettsøppel som regelmessig skal renses ut.

Fjern Windows-søppelfiler, ødelagte snarveier og mer

Ved vanlig PC-bruk samler det seg opp midlertidige filer og annet unødvendig rusk. Det anbefales at for store mengder systemrot slettes for å gjenvinne diskplass og øke hastigheten på den totale behandlingen. Klikk på nedoverpilen til høyre for av/på-knappen for å velge hvilke filtyper som regelmessig skal renses ut av ActiveCare.

ActiveCare-planlegging

For å spesifisere frekvensen for at den automatiske analysen og reparasjonen skal kjøre, velg Innstillinger tannhjul nederst til venstre på Total Cleaner, eller klikk på (?) Hjelp-menyen og velg Innstillinger, og velg deretter ActiveCare-området for å spesifisere en planlegging Frekvens. Minimum frekvensplanlegging er Aldri og maksimum er månedlig.