Brug af Total Drive

Kun Wi-Fi upload

Når du bruger Total Drive, kan du gøre det, så filer kun uploades eller downloades, når der er forbindelse til Wi-Fi. Dette er nyttigt, hvis du skal betale for båndbredde hos din mobiludbyder.

Følg nedenstående trin for at ændre netværksindstillingerne:

Åbn Total Drive

Åbn Total Drive på din enhed.

Åbn menuen

Tryk på menuen med tre linjer øverst til venstre for at åbne menuen.

Tryk på Konfiguration

Tryk på Konfiguration

Tryk på Indstillinger

Tryk på Indstillinger

• *Kun Wi-Fi** - billeder, videoer, musiknumre og dokumenter overføres kun under Wi-Fi-dækning.

• *Wi-Fi eller Cellular - for at tillade filer på over 30 MB at bruge mobil, kan du skifte afkrydsningsfeltet Upload store elementer**.

Når kun Wi-Fi er aktiveret, kan der muligvis stadig downloades miniaturebilleder og oplysninger om filer.

Du kan også skifte til, om Total Drive skal oprette forbindelse under roaming, ved at bruge til/fra-knappen under netværks-/wifi-indstillingerne.