Brug af Total Drive

Synkronisering på tværs af enheder

Synkronisering med Total Drive sikrer, at dine filer altid er opdaterede på tværs af alle dine enheder, hvilket gør det nemt for dig at få adgang til og arbejde på dem, uanset hvor du er!

• Overvågning af ændringer: Total Drive holder konstant øje med dine filer. Når du foretager en ændring af en fil på en af dine enheder – som at redigere et dokument, tilføje et billede eller slette en fil – bemærker Total Drive det med det samme.

• Synkronisering af ændringer: Nu kommer den magiske del! Total Drive lader også dine andre enheder vide om den ændring, du har foretaget. Den sender et signal til din telefon, computer eller enhver anden enhed, der er tilsluttet Total Drive, og siger: "Hey, der er noget nyt her!"

• Opdateringer i realtid: Denne proces sker superhurtigt, næsten i realtid. Så uanset om du skifter mellem enheder eller foretager ændringer på farten, sørger Total Drive for, at alt forbliver synkroniseret.

• Håndtering af konflikter: Nogle gange kan du foretage ændringer i den samme fil på to enheder på én gang. Bare rolig! Total Drive er smart nok til at håndtere disse konflikter. Det kan spørge dig, hvilken version du vil beholde, eller det kan flette ændringerne sammen for dig.

• Så uanset om du tager billeder på din telefon, skriver på din computer eller hurtigt tjekker noget på en vens tablet, sørger Total Drive for, at dine filer altid er der, når du har brug for dem.

For mere information om synkronisering eller sikkerhedskopiering af dine filer, Klik her for at finde ud af mere!