Brug af Total Drive

Synkroniser automatisk sikkerhedskopiering

Total Drive har mulighed for automatisk at sikkerhedskopiere filer fra dine enheder.

For at synkronisere indhold med din enhed skal du downloade og bruge Total Drive-applikationen.

Download her

Når du har downloadet og installeret Total Drive, kan du oprette en mappe, der vil være tilgængelig via Desktop, Mobil og Hjemmesiden.

Følg nedenstående trin for at aktivere synkronisering for Total Drive på Windows:

Åbn Total Drive

Åbn Total Drive på din enhed.

Slå synkronisering til/fra

Klik på 'Tandhjul/gear'-ikonet øverst til højre, og vælg derefter 'Aktiver synkronisering' i rullemenuen.

Når dette er blevet aktiveret, vil du være i stand til at gå til File Explorer-området, hvor Total Drive-filerne kan uploades/downloades/slettes fra.

Når du har downloadet og installeret Total Drive, kan du oprette en mappe, der vil være tilgængelig via Desktop, Mobil og Hjemmesiden.

Følg nedenstående trin for at aktivere synkronisering for Total Drive på macOS:

Åbn Total Drive

Åbn Total Drive på din enhed.

Klik på 'Tandhjul'-ikonet og vælg Aktiver synkronisering

Når dette er blevet aktiveret, vil du være i stand til at gå til Finder, hvor Total Drive-filerne kan uploades/downloades/slettes fra.

På din mobilenhed kan du automatisk synkronisere dine kontakter og billeder.

• Åbn Total Drive

• Tryk på menuen med tre linjer øverst til venstre

• Tryk på Konfiguration

• Tryk på Kontakter

• Tryk på Sikkerhedskopiér dine telefonkontakter til tændt
  • Dine kontakter vil nu blive gemt på din Total Drive.

• Åbn Total Drive

• Tryk på menuen med tre linjer øverst til venstre

• Tryk på Konfiguration

• Tryk på Indstillinger

• Tryk på Upload

• Tryk på knappen Upload til tændt position