Setup Support Menu

Total Password Opsætning

Kodeordskryptering

Hos vores virksomhed tager vi din sikkerhed meget seriøst, og vi ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger altid er beskyttet. Hver adgangskode, du bruger, krypteres lokalt på din computer, før den nogensinde forlader din enhed. Det betyder, at selvom hackere formår at bryde vores system, vil de kun støde på sider med tilfældige bogstaver og tal, som er fuldstændig uoverskuelige uden din unikke nøgle.

Denne krypteringsproces sikrer, at dine data til enhver tid forbliver sikre og sikre. Dine personlige oplysninger bliver aldrig afsløret, og du kan have ro i sindet ved at vide, at dine følsomme oplysninger er godt beskyttet.

Det eneste ansvar, du har, er at huske dit hovedadgangskode. Denne hovedadgangskode er nøglen til alle dine krypterede data. Så længe du holder det sikkert og privat, forbliver dine oplysninger beskyttet.

Så mens vi håndterer det tunge løft med at holde dine data sikre, kan du nyde bekvemmeligheden og tilliden ved at vide, at dine adgangskoder altid er krypteret og sikre.