Setup Support Menu

Total Password Oppsett

Passordkryptering

I vårt selskap tar vi sikkerheten din veldig seriøst, og vi ønsker å sikre at din personlige informasjon alltid er beskyttet. Hvert passord du bruker er kryptert lokalt på datamaskinen din før det noen gang forlater enheten. Dette betyr at selv om hackere klarer å bryte systemet vårt, vil de bare støte på sider med tilfeldige bokstaver og tall, helt uløselige uten din unike nøkkel.

Denne krypteringsprosessen sikrer at dataene dine forblir trygge og sikre til enhver tid. Dine personlige detaljer blir aldri avslørt, og du kan ha trygghet i å vite at din sensitive informasjon er godt bevoktet.

Det eneste ansvaret du har er å huske hovedpassordet ditt. Dette hovedpassordet er nøkkelen til alle dine krypterte data. Så lenge du holder den sikker og privat, vil informasjonen din forbli beskyttet.

Så mens vi håndterer det tunge arbeidet med å holde dataene dine trygge, kan du glede deg over bekvemmeligheten og tryggheten ved å vite at passordene dine alltid er kryptert og sikre.