Setup Support Menu

Total Password Instelling

Wachtwoord versleuteling

Bij ons bedrijf nemen we uw veiligheid zeer serieus en willen we ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens altijd worden beschermd. Elk wachtwoord dat u gebruikt, wordt lokaal op uw computer gecodeerd voordat het uw apparaat verlaat. Dit betekent dat zelfs als hackers erin slagen ons systeem binnen te dringen, ze alleen pagina's met willekeurige letters en cijfers tegenkomen, die zonder uw unieke sleutel volledig niet te ontcijferen zijn.

Dit versleutelingsproces zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde veilig blijven. Uw persoonlijke gegevens worden nooit openbaar gemaakt en u kunt er gerust op zijn dat uw gevoelige informatie goed wordt bewaakt.

De enige verantwoordelijkheid die u heeft is het onthouden van uw hoofdwachtwoord. Dit hoofdwachtwoord is de sleutel tot al uw gecodeerde gegevens. Zolang u deze veilig en privé houdt, blijven uw gegevens beschermd.

Dus terwijl wij het zware werk doen om uw gegevens veilig te houden, kunt u genieten van het gemak en vertrouwen dat uw wachtwoorden altijd gecodeerd en veilig zijn.