How To Use Total Drive

Totale schijf gebruiken

Bestanden en mappen uploaden

Bestanden uploaden is eenvoudig met Total Drive! Volg de onderstaande instructies voor hulp bij het uploaden van uw Foto's, Video's, Documenten, Muziek enz!

Om bestanden en mappen te uploaden naar Total Drive, moet u toegang krijgen tot uw account via onze website of in onze app.

Volg deze stappen om een enkel bestand of een map met bestanden via onze website te uploaden:

• Klik op het uploadpictogram

• Selecteer Bestanden uploaden of Map uploaden
  • Als u een map uploadt, wordt er een map aangemaakt op Total Drive. Als u meerdere bestanden wilt uploaden en geen map wilt maken op Total Drive, kiest u Bestanden uploaden en selecteert u meerdere bestanden.

• Selecteer de item(s) op uw computer

• Klik op Openen/Uploaden
  • Om inhoud te uploaden met behulp van de Windows-applicatie van Total Drive, moet u de map in de bestandsverkenner gebruiken om bestanden, muziek, afbeeldingen en video's te uploaden.

Hieronder leest u hoe u uw inhoud kunt uploaden:

Open Total Drive

Klik op het mappictogram

Uploaden

• Kies met behulp van Bestandsverkenner welke bestanden u vanaf uw Windows-computer wilt uploaden.

• Om bestanden over te zetten, klikt u met de rechtermuisknop op de bestanden die u wilt kopiëren en selecteert u 'Kopiëren'.

• Navigeer vervolgens naar het gebied van de Total Drive-map, klik opnieuw met de rechtermuisknop en selecteer 'Plakken' om de bestanden op die locatie te plaatsen.

Synchroniseren

Het duurt een paar seconden om het bestand te synchroniseren met Total Drive, maar zodra het gesynchroniseerd is, staat er een groen vinkje naast het bestandspictogram:

Bestanden geüpload!

Zodra de bestanden zijn geüpload en gesynchroniseerd met Total Drive, heeft u er toegang toe op alle beschikbare platforms.

Om inhoud te uploaden met de macOS-applicatie van Total Drive, moet je de map in Finder gebruiken om bestanden, muziek, afbeeldingen en video's te uploaden.

Hieronder leest u hoe u uw inhoud kunt uploaden:

Open Total Drive

Klik op het mappictogram

Uploaden

• Kies met Finder welke bestanden u vanaf uw Mac wilt uploaden.

• Om bestanden over te zetten, klikt u met de rechtermuisknop (of Control-klik) op de bestanden die u wilt kopiëren en selecteert u 'Kopiëren'.

• Navigeer vervolgens naar het gebied van de Total Drive-map, klik opnieuw met de rechtermuisknop (of houd de Control-klik ingedrukt) en selecteer 'Item plakken' om de bestanden op die locatie te plaatsen.

Bestanden geüpload!

Zodra de bestanden zijn geüpload en gesynchroniseerd met Total Drive, heeft u er toegang toe op alle beschikbare platforms.

Volg deze stappen om een enkel bestand of bestanden te uploaden via onze mobiele applicatie:

Open de Total Drive-applicatie

Uploaden

• Tik rechtsonder op het '+'-pictogram

• Tik op Uploaden

• Selecteer Bestand of Bestanden die u wilt Uploaden

• Tik op Uploaden

• Wacht tot de upload is voltooid

• Uploaden is gelukt!

U heeft uw eerste bestand of bestanden geüpload naar Total Drive!

Heeft dit je vraag beantwoord?