Bruker Total Drive

Laste opp filer og mapper

Det er enkelt å laste opp filer ved å bruke Total Drive! Følg instruksjonene nedenfor for å få hjelp til å laste opp bilder, videoer, dokumenter, Musikk osv!

For å laste opp filer og mapper til Total Drive, få tilgang til kontoen din enten via nettstedet vårt eller på appen vår.

Følg disse trinnene for å laste opp enten en enkelt fil eller en mappe med filer via nettstedet vårt:

• Klikk på opplastingsikonet

• Velg Last opp filer eller Last opp mappe
  • Opplasting av en mappe vil opprette en mappe på Total Drive. Hvis du vil laste opp flere filer og ikke opprette en mappe på Total Drive, velg Last opp filer og velg flere filer.

• Velg elementet/elementene fra datamaskinen

• Klikk Åpne/Last opp
  • For å laste opp innhold ved hjelp av Windows-applikasjonen til Total Drive må du bruke mappen i Filutforsker for å laste opp filer, musikk, bilder og videoer.

Se nedenfor om hvordan du laster opp innholdet ditt:

Åpne Total Drive

Klikk på mappeikonet

Laster opp

• Bruk File Explorer, velg hvilke filer du vil laste opp fra Windows-datamaskinen.

• For å overføre filer, høyreklikk på filene du vil kopiere og velg 'Kopier'.

• Naviger deretter til mappeområdet Total Drive, høyreklikk igjen og velg "Lim inn" for å plassere filene på det stedet.

Synkroniserer

Filen vil ta noen sekunder å synkronisere med Total Drive, men når filikonet er synkronisert vil det ha en grønn hake ved siden av:

Filer lastet opp!

Når filene er lastet opp og synkronisert til Total Drive, vil du kunne få tilgang til dem på alle tilgjengelige plattformer.

For å laste opp innhold ved hjelp av macOS-applikasjonen til Total Drive må du bruke mappen i Finder for å laste opp filer, musikk, bilder og videoer.

Se nedenfor om hvordan du laster opp innholdet ditt:

Åpne Total Drive

Klikk på mappeikonet

Laster opp

• Bruk Finder til å velge hvilke filer du vil laste opp fra Mac-en.

• For å overføre filer, høyreklikk (eller Ctrl-klikk) på filene du vil kopiere og velg 'Kopier'.

• Deretter, naviger til mappeområdet Total Drive, høyreklikk (eller Ctrl-klikk) igjen, og velg "Lim inn element" for å plassere filene på det stedet.

Filer lastet opp!

Når filene er lastet opp og synkronisert til Total Drive, vil du kunne få tilgang til dem på alle tilgjengelige plattformer.

Følg disse trinnene for å laste opp enten en enkelt fil eller filer via mobilapplikasjonen vår:

Åpne Total Drive-applikasjonen

Last opp

• Trykk på '+'-ikonet nederst til høyre

• Trykk på Last opp

• Velg Fil eller Filer du vil laste opp

• Trykk på Last opp

• Vent til opplastingen er ferdig

• Opplasting vellykket!

Du har lastet opp din første fil eller filer til Total Drive!