How To Use Total Drive

Totale schijf gebruiken

Bestanden delen met Total Drive

U kunt zowel individuele bestanden als een verzameling bestanden delen met Total Drive.

Dit artikel gaat over het volgende:

• Delen als link
  • Delen met uw gezin
  • Uw gedeelde items beheren

• Delen als link

U kunt een koppeling maken om uw bestanden of mappen via internet met anderen te delen. Met deze link heeft iedereen met de link toegang tot de inhoud via onze website.

Iedereen die over deze link beschikt, heeft toegang tot de gedeelde bestanden. Voor veilig delen kunt u Uw familie gebruiken.

Om de link te maken, zoekt u de inhoud op Total Drive die u wilt delen, selecteert u deze en klikt u vervolgens op het deelpictogram.

U kunt de link kopiëren en direct delen, of delen via e-mail, Facebook of Twitter.

Delen met uw gezin

Je familie is een gebied waar je items kunt toevoegen. Deze items worden vervolgens gedeeld met alle aangesloten gezinsleden.

Bekijk ons Een gedeeld gezin creëren artikel om een gedeeld gezin toe te voegen.

Bestanden of verzamelingen toevoegen aan Uw gezin:

• Selecteer het item
  • Klik op het Deelpictogram
  • Klik op Plaatsen in familie
  • Uw gedeelde items beheren

Alle items die u hebt gedeeld, kunnen worden beheerd in de sectie Gedeeld. Je kunt beheren wat er wordt gepost op Je familie.

Delen als link

U kunt een koppeling maken om uw bestanden of mappen via internet met anderen te delen. Met deze link heeft iedereen met de link toegang tot de inhoud via onze website.

Iedereen die over deze link beschikt, heeft toegang tot de gedeelde bestanden. Voor veilig delen kunt u Uw familie gebruiken.

• Om de link te maken, zoekt u de inhoud op Total Drive die u wilt delen, selecteert u deze en klikt u vervolgens op het deelpictogram.
  • U kunt de link kopiëren en direct delen, of delen via sms, e-mail, Facebook of Twitter.

• Deelopties

Is een functie die we hebben gemaakt om uw deellinks veiliger te maken wanneer u deze deelt met andere mensen.

• Vervaldatum delen
  • Hiermee kunt u de tijdschaal aanpassen waarop de link verloopt wanneer deze wordt gemaakt en verzonden naar de persoon aan wie u het bestand wilt ontvangen.

• Wachtwoordbeveiliging delen
  • Hierdoor kunt u het bestand dat u deelt, vergrendelen met een veilig wachtwoord om de bestandsbeveiliging te garanderen.

Delen met uw gezin

Delen met uw gezin is eenvoudig en snel. Deze items worden gedeeld met alle aangesloten gezinsleden.

TIP: Bekijk ons Een gedeeld gezin creëren artikel om een gedeeld gezin toe te voegen.

Bestanden of verzamelingen toevoegen aan Uw gezin:

• Zoek het bestand dat u naar uw gezin wilt posten

• Tik op het deelpictogram

• Tik op de optie Posten naar familie

• Hierdoor wordt het bestand in uw gedeelde familieruimte geplaatst, waar alleen uw gezin toegang toe heeft.

Uw gedeelde items beheren

Alle items die u hebt gedeeld, kunnen worden beheerd in de sectie Gedeeld. Je kunt beheren wat er wordt gepost op Je familie.