Getting Started Menu

Komma igång

Vi introducerar Total Drive!

Total Drive är designad för att enkelt tillgodose alla dina datalagringsbehov. Få åtkomst till dina filer när som helst, var som helst, på vilken enhet som helst, 24/7, och se till att dina viktiga dokument, foton och videor alltid finns till hands.

Det användarvänliga gränssnittet gör nedladdning och installation av Total Drive snabbt och enkelt, oavsett vilken enhet du använder. Att dela filer med familj och vänner är också enkelt och säkert, vilket gör att du kan ansluta och dela ögonblick utan krångel.

Välj Total Drive för en pålitlig och bekväm molnlagringsupplevelse och njut av den sinnesfrid som kommer med att alltid ha dina filer tillgängliga och skyddade!

Nyckelfunktioner

• Tillgänglighet dygnet runt: Få åtkomst till dina filer när som helst, var som helst, på vilken enhet som helst.
  • Enkel installation: Snabb och enkel installationsprocess.
  • Säker delning: Dela filer enkelt med familj och vänner samtidigt som du håller dem säkra.
  • Hög säkerhet: Avancerad kryptering för att skydda dina data.
  • Gott om lagringsutrymme: Generösa förvaringsplaner som passar alla dina behov.
  • Cross-Platform Support: Fungerar sömlöst på smartphones, surfplattor och datorer.

• För att komma igång på din Total Drive-resa, Klicka här för att börja ladda ner och installera den bästa Cloud Storage-appen som finns!