Starter

Vi introduserer Total Drive!

Total Drive er designet for å dekke alle dine datalagringsbehov med letthet. Få tilgang til filene dine når som helst, hvor som helst, på hvilken som helst enhet, 24/7, og sørg for at viktige dokumenter, bilder og videoer alltid er for hånden.

Det brukervennlige grensesnittet gjør det raskt og enkelt å laste ned og installere Total Drive, uavhengig av hvilken enhet du bruker. Å dele filer med familie og venner er også enkelt og sikkert, slik at du kan koble til og dele øyeblikk uten problemer.

Velg Total Drive for en pålitelig og praktisk skylagringsopplevelse, og nyt tryggheten som følger med å alltid ha filene dine tilgjengelige og beskyttet!

Nøkkelegenskaper

• 24/7 tilgjengelighet: Få tilgang til filene dine når som helst, hvor som helst, på hvilken som helst enhet.
  • Enkel installasjon: Rask og enkel oppsettprosess.
  • Sikker deling: Del filer enkelt med familie og venner samtidig som du holder dem sikre.
  • Høy sikkerhet: Avansert kryptering for å beskytte dataene dine.
  • Rikelig med lagringsplass: Sjenerøse lagringsplaner som passer til alle dine behov.
  • Støtte på tvers av plattformer: Fungerer sømløst på smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner.

• For å komme i gang med Total Drive-reisen, Klikk her for å begynne å laste ned og installere den beste Cloud Storage-appen der ute!