Getting Started Menu

Komma igång

Loggar in på Total Drive

När du har laddat ner Total Drive bör den automatiskt logga in dig, men om den inte gör det kan du använda din e-postadress och lösenord för Total Drive för att logga in.

TIP: Om du behöver återställa ditt TotalAV-lösenord kan du göra det genom att klicka här

Öppna Total Drive

För att öppna Total Drive, gå längst ned till höger i aktivitetsfältet och hitta uppåtpilen.

Hitta Total Drive-ikonen och klicka på den.

Logga in på Total Drive

Klicka på Nästa

Välj en Spara plats

Välj vilka mappar som ska synkroniseras med Total Drive

Njut av att använda Total Drive!

Logga in på Total Drive

Klicka på Nästa

Välj en Spara plats

Njut av att använda Total Drive!

Tryck på Logga in

Ange din e-postadress och ditt lösenord

• Tryck på Logga in
  • Njut av att använda Total Drive!

Om du inte har ett konto, klicka på skapa ett konto och följ anvisningarna.