Setup Support Menu

Total Password Instelling

Twee-factor-authenticatie (2FA) inschakelen

Het inschakelen van tweefactorauthenticatie is cruciaal voor uw veiligheid en gemoedsrust als het gaat om het veilig houden van uw accounts. Als u geen twee-factor-authenticatie hebt ingesteld, volgt u onderstaande handleiding:

Voor meer informatie over tweefactorauthenticatie (2FA) kunt u Klik hier gebruiken.

Open Totaal wachtwoord en ga naar Instellingen

Zoek en klik op Mijn account

Klik op Tweefactorauthenticatie

Kies een Authenticator-applicatie

Total Password biedt geen eigen 2FA, omdat er al extreem veilige 2FA-applicaties bestaan. Kies uit de onderstaande lijst en je kunt ze vinden in de App Winkel of de Speel Winkel.

• Microsoft Authenticator

• Google Authenticator

• Authy

• Duo Mobiel

• Scan de QR-code op de authenticatie-app

2FA-installatie succesvol!

Mocht u het volgende bericht tegenkomen:

Deze actie overschrijft de bestaande beveiligingsinformatie voor uw account 'klant@uwe-mailadres.com'. Om te voorkomen dat u geen toegang meer heeft tot uw account, kunt u alleen doorgaan als u deze actie vanuit een vertrouwde bron heeft gestart.

U moet uw 2FA handmatig toevoegen door het onderstaande proces te volgen:

• Klik op Twee-factor-authenticatie onder Mijn account

• Voer uw hoofdwachtwoord in

• Klik volgende

• Klik op Kan QR-code niet scannen?

• Kopieer de code naar het gedeelte Account toevoegen van uw 2FA-aanvraag

• Tik op Account toevoegen

• Voer de 6-cijferige code uit de 2FA-applicatie in

• 2FA is succesvol ingeschakeld!
  • Heeft dit je vraag beantwoord?