Starter

Laster ned og installerer Total Drive

For å komme i gang med å laste ned og installere Total Drive, følg veiledningene nedenfor:

Last ned

• Klikk her på Windows-datamaskinen for å laste ned TotalAV

• Åpne Nedlastet fil i nettleseren din eller ved å gå til nedlastingsmappen i Filutforsker
  • Installer Total Drive

• Klikk på Ja for å la TotalAV gjøre endringer på enheten din

• Klikk på Installer

• Vent til TotalAV installerer og oppdaterer

• Klikk på Fullfør Reboot Computer
  • Total Drive Vellykket installert!

Last ned Total Drive

• Klikk her på din Mac for å laste ned TotalAV

• Dobbeltklikk på .dmg-filen for å åpne den
  • Installer Total Drive

• Dobbeltklikk på ikonet for åpen boks i .dmg-filen

• Klikk på Fortsett

• Velg hvordan du vil installere Total Drive

• Velg Installeringssted og klikk på Installer

• Skriv inn Apple Admin Password

• Vent til Total Drive skal installeres

• Du har installert Total Drive
  • Installer Total Drive

Når Total Drive er installert, kan du logge på for første gang med kontoopplysningene dine. Hvis du ikke har en konto, klikk på opprett en konto.

Installer {!Total Drive}

Når Total Drive er installert, kan du logge på for første gang med kontoopplysningene dine. Hvis du ikke har en konto, klikk på opprett en konto.