Starter

Logger på Total Drive

Når du har lastet ned Total Drive skal den automatisk logge deg på, men hvis den ikke gjør det kan du bruke Total Drive-e-postadressen og passordet for å logge på.

TIP: Hvis du trenger å tilbakestille TotalAV-passordet ditt, kan du gjøre det ved å klikke her

Åpne Total Drive

For å åpne Total Drive, gå til nederst til høyre på oppgavelinjen og finn pilen oppover.

Finn Total Drive-ikonet og klikk på det.

Logg på Total Drive

Klikk på Neste

Velg en Lagre plassering

Velg hvilke mapper som skal synkroniseres med Total Drive

Nyt å bruke Total Drive!

Logg på Total Drive

Klikk på Neste

Velg en Lagre plassering

Nyt å bruke Total Drive!

Trykk på Logg inn

Skriv inn din e-postadresse og passord

• Trykk på Logg på
  • Nyt å bruke Total Drive!

Hvis du ikke har en konto, vennligst klikk på opprett en konto og følg trinnene gitt.