Setup Support Menu

Total Password Oppsett

Aktivering av tofaktorautentisering (2FA)

Å aktivere tofaktorautentisering er avgjørende for din sikkerhet og trygghet når det gjelder å holde kontoene dine trygge. Hvis du ikke har oppsett for tofaktorautentisering, følg denne veiledningen nedenfor:

For å finne ut mer om tofaktorautentisering (2FA), vennligst Klikk her.

Åpne Total Passord og gå til Innstillinger

Finn og klikk på Min konto

Klikk på Tofaktorautentisering

Velg et autentiseringsprogram

Total Password gir ikke sin egen 2FA, siden det allerede er ekstremt sikre 2FA-applikasjoner der ute. Velg fra listen nedenfor, og du vil kunne finne dem i enten App Store eller Play Butikk.

• Microsoft Authenicator

• Google Authenicator

• Authy

• Duo Mobile

• Skann QR-koden på autentiseringsappen

2FA-oppsett vellykket!

Skulle du komme over følgende melding:

Denne handlingen vil overskrive eksisterende sikkerhetsinformasjon for kontoen din "customer@yourmailadddress.com". For å unngå å bli utestengt fra kontoen din, fortsett bare hvis du startet denne handlingen fra en pålitelig kilde.

Du må legge til 2FA manuelt ved å følge prosessen nedenfor:

• Klikk på Tofaktorautentisering under Min konto

• Skriv inn hovedpassordet ditt

• Klikk på Neste

• Klikk på Kan ikke skanne QR-koden?

• Kopier koden til delen Legg til konto i 2FA-applikasjonen din

• Trykk på Legg til konto

• Skriv inn den 6-sifrede koden fra 2FA-applikasjonen

• 2FA har blitt aktivert!