Brug af Total Drive

Sikkerhedskopiering af telefonkontakter i Total Drive

Total Drive har mulighed for at se og sikkerhedskopiere kontakter.

For at sikkerhedskopiere og synkronisere dine telefonkontakter kan du bruge Total Drive-mobilappen. Dette gemmer automatisk dine telefonkontakter på Total Drive.

Hvis du mister og bruger en ny telefon eller foretager en fabriksnulstilling, kan du få din telefon til at downloade de kontakter, du har gemt på Total Drive.

Åbn Total Drive

Åbn Total Drive på din enhed.

Åbn menuen

Tryk på menuen med tre linjer øverst til venstre for at åbne menuen.

Tryk på Konfiguration

Tryk på Konfiguration.

Tryk på Kontakter

Tryk på Kontakter.

Tryk på Skift

Tryk på Sikkerhedskopier dine telefonkontakter til TIL-positionen.

Du skal muligvis trykke på Tillad for at give Total Drive adgang til dine kontakter.

Bekræftelse

Dine kontakter vil nu blive gemt på din Total Drive. Du vil se, hvor mange kontakter der holdes synkroniseret.

TIP: Hvis du trykker på Sikkerhedskopier kontakter, importeres alle kontakter, der er gemt på Total Drive, som ikke er på din enhed.