Brug af Total Drive

Oprettelse af en delt familie på Total Drive

Din familie er et område i Total Drive, hvor du kan dele filer privat med inviterede familiemedlemmer.

Find ud af, hvordan du opretter en delt familie på Total Drive ved at bruge trinene nedenfor.

Klik på Del

Klik på del i venstre navigation

Klik på Din familie

Klik på knappen Din familie øverst på siden.

Klik på Start

Klik på knappen Start midt på siden.

Indtast e-mail

Indtast e-mailadressen, og tryk på Enter.

TIP: Du kan indtaste flere e-mailadresser for at dele med flere familiemedlemmer på én gang.

Klik på Send

For at se dine invitationer skal du klikke på Medlemmer, hvor du også kan tilføje flere medlemmer, annullere eventuelle invitationer eller fjerne eksisterende medlemmer.

Hvis du ønsker at fjerne din familie og starte en ny, skal du blot gå til familieområdet og klikke på Fjern familie.

For at gøre dette skal du gå til vores hjemmeside og oprette en delt familie der.

Klik her for at gå til vores hjemmeside

Tryk på Del

Tryk på ikonet Del nederst til højre på menulinjen.

Tryk på Din familie

Tryk på knappen Din familie øverst.

Tryk på Start

Tryk på Start nederst i midten.

Indtast e-mail

Indtast din e-mailadresse, og tryk på Enter.

TIP: Du kan indtaste flere e-mailadresser for at dele med flere personer én gang ved at bruge knappen Del link.

Del

Du kan nu dele elementer med dine familiemedlemmer ved at bruge linket til deling nederst.

Når du har oprettet din familie, er det nemt at invitere flere medlemmer. Du skal blot gå til sektionen "Inviter din familie" og dele linket med alle, du gerne vil være med!