Bruker Total Drive

Synkroniser automatisk sikkerhetskopiering

Total Drive har muligheten til å automatisk sikkerhetskopiere filer fra enhetene dine.

For å synkronisere innhold med enheten må du laste ned og bruke Total Drive-applikasjonen.

Last ned her

Når du har lastet ned og installert Total Drive, kan du opprette en mappe som vil være tilgjengelig via Desktop, Mobil og Nettsiden.

For å aktivere synkronisering for Total Drive på Windows, følg trinnene nedenfor:

Åpne Total Drive

Åpne Total Drive på enheten din.

Slå av/på synkronisering

Klikk på «Tannhjul/gir»-ikonet øverst til høyre og velg «Aktiver synkronisering» på rullegardinmenyen.

Når dette er aktivert, vil du kunne gå til Filutforsker-området, der Total Drive-filene kan lastes opp/lastes ned/slettes fra.

Når du har lastet ned og installert Total Drive, kan du opprette en mappe som vil være tilgjengelig via Desktop, Mobil og Nettsiden.

For å aktivere synkronisering for Total Drive på macOS, følg trinnene nedenfor:

Åpne Total Drive

Åpne Total Drive på enheten din.

Klikk på "Tannhjul"-ikonet og velg Aktiver synkronisering

Når dette er aktivert, vil du kunne gå til Finder, der Total Drive-filene kan lastes opp / lastes ned / slettes fra.

På mobilenheten din kan du synkronisere kontakter og bilder automatisk.

• Åpne Total Drive

• Trykk på Tre linjer-menyen øverst til venstre

• Trykk på Konfigurasjon

• Trykk på Kontakter

• Trykk på Sikkerhetskopier telefonkontaktene dine til på-posisjonen
  • Kontaktene dine vil nå bli lagret på din Total Drive.

• Åpne Total Drive

• Trykk på Tre linjer-menyen øverst til venstre

• Trykk på Konfigurasjon

• Trykk på Innstillinger

• Trykk på Last opp

• Trykk på Last opp-bryteren til på-posisjonen