Kom godt i gang

Log ind på Total Drive

Når du har downloadet Total Drive, skulle det automatisk logge dig ind, men hvis det ikke gør det, kan du bruge din Total Drive-e-mailadresse og adgangskode til at logge ind.

TIP: Hvis du har brug for at nulstille din TotalAV adgangskode, kan du gøre det ved at klikke her

Åbn Total Drive

For at åbne Total Drive skal du gå nederst til højre på din proceslinje og finde pilen opad.

Find Total Drive-ikonet, og klik på det.

Log ind på Total Drive

Klik på Næste

Vælg en Gem placering

Vælg hvilke mapper der skal synkroniseres med Total Drive

Nyd at bruge Total Drive!

Log ind på Total Drive

Klik på Næste

Vælg en Gem placering

Nyd at bruge Total Drive!

Tryk på Log ind

Indtast din e-mail-adresse og adgangskode

• Tryk på Log på
  • Nyd at bruge Total Drive!

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på opret en konto og følge de angivne trin.