Getting Started Menu

Kom godt i gang

Download og installation af Total Drive

Følg nedenstående vejledninger for at komme i gang med at downloade og installere Total Drive:

Download

• Klik her på din Windows-computer for at downloade TotalAV

• Åbn den Downloadede fil i din browser eller ved at gå til din download-mappe i File Explorer
  • Installer Total Drive

• Klik på Ja for at tillade TotalAV at foretage ændringer på din enhed

• Klik på Installer

• Vent på, at TotalAV installerer og opdaterer

• Klik på Udfør Genstart computer
  • Total Drive Installeret med succes!

Download Total Drive

• Klik her på din Mac for at downloade TotalAV

• Dobbeltklik på .dmg-filen for at åbne den
  • Installer Total Drive

• Dobbeltklik på ikonet for åben boks i .dmg-filen

• Klik på Fortsæt

• Vælg, hvordan du vil installere Total Drive

• Vælg Installationsplacering, og klik på Installer

• Indtast Apple-administratoradgangskode

• Vent til Total Drive installeres

• Du har installeret Total Drive
  • Installer Total Drive

Når Total Drive er blevet installeret, kan du logge ind for første gang med dine kontooplysninger. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på opret en konto.

Installer {!Total Drive}

Når Total Drive er blevet installeret, kan du logge ind for første gang med dine kontooplysninger. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på opret en konto.