Getting Started Menu

Aan de slag

Inloggen bij Total Drive

Zodra u Total Drive heeft gedownload, zou u automatisch moeten inloggen, maar als dit niet het geval is, kunt u uw Total Drive e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen.

TIP: Als u uw TotalAV-wachtwoord opnieuw moet instellen, kunt u dit doen door hier te klikken

Open Total Drive

Om Total Drive te openen, gaat u rechtsonder in uw taakbalk naar de pijl-omhoog.

Zoek het Total Drive-pictogram en klik erop.

Inloggen op Total Drive

Klik op Volgende

Kies een opslaglocatie

Kies welke mappen u wilt synchroniseren met Total Drive

Geniet van het gebruik van Total Drive!

Inloggen op Total Drive

Klik op Volgende

Kies een opslaglocatie

Geniet van het gebruik van Total Drive!

Tik op Inloggen

Voer uw e-mailadres en wachtwoord in

• Tik op Inloggen
  • Geniet van het gebruik van Total Drive!

Als u geen account heeft, klikt u op 'Account aanmaken' en volgt u de aangegeven stappen.