Total Password Indstillinger

Sådan opdaterer du Chrome-udvidelser

Nogle gange, når Chromes interne indstillinger ændres med en udgivelse af en ny version eller vores egen Total Password-udvidelse kræver en Chrome-tilladelse, vil din browser vise et lille udråbstegn.

Hvis du ønsker at opdatere Chrome manuelt, skal du følge nedenstående trin:

• Gå til Indstillinger
  • Gå til Om Chrome
  • Chrome-opdatering
  • Chrome vil enten vise dig, at den skal opdateres, og denne proces starter normalt automatisk, eller også vil den vise, at den er opdateret.

• Klik på knappen Genstart
  • Log tilbage til Total Password
  • Et vindue vil dukke op, efter at Chrome er genstartet, hvor det vil bede dig om at logge ind på Total Password.