Settings Support Menu

Total Password Instellingen

Hoe Chrome-extensies te updaten

Af en toe, wanneer de interne instellingen van Chrome veranderen met een release van een nieuwe versie of onze eigen Total Password-extensie een Chrome-toestemming vereist, geeft uw browser een klein uitroepteken weer.

Als u Chrome handmatig wilt updaten, volgt u de onderstaande stappen:

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Over Chrome
  • Chrome-update
  • Chrome laat zien dat het moet worden bijgewerkt en dit proces start meestal automatisch, of het laat zien dat het up-to-date is.

• Klik op de knop Opnieuw starten
  • Log opnieuw in op Total Password
  • Nadat Chrome opnieuw is gestart, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd in te loggen op Total Password.