Total Password Inställningar

Så här uppdaterar du Chrome-tillägg

Ibland när Chromes interna inställningar ändras med en ny version eller vårt eget Total Password-tillägg kräver Chrome-tillstånd kommer din webbläsare att visa ett litet utropstecken.

Om du vill uppdatera Chrome manuellt följer du stegen nedan:

• Gå till Inställningar
  • Gå till Om Chrome
  • Chrome-uppdatering
  • Chrome kommer antingen att visa dig att den behöver uppdateras, och den här processen startar vanligtvis automatiskt eller så visar den att den är uppdaterad.

• Klicka på knappen Starta om
  • Logga om tillbaka till Total Password
  • Ett fönster kommer att dyka upp efter att Chrome har startat om, där det uppmanar dig att logga in på Total Password.