Getting Started Menu

Aan de slag

Total Drive downloaden en installeren

Volg de onderstaande handleidingen om aan de slag te gaan met het downloaden en installeren van Total Drive:

Downloaden

• Klik hier op uw Windows-computer om te downloaden TotalAV

• Open het gedownloade bestand in uw browser of door naar uw downloadmap in Verkenner te gaan
  • Installeer Total Drive

• Klik op Ja om toe te staan dat TotalAV wijzigingen aan je apparaat aanbrengt

• Klik op Installeren

• Wacht tot TotalAV installeert en updatet

• Klik op Voltooien Computer opnieuw opstarten
  • Total Drive succesvol geïnstalleerd!

Download Total Drive

• Klik hier op uw Mac om te downloaden TotalAV

• Dubbelklik op het .dmg-bestand om het te openen
  • Installeer Total Drive

• Dubbelklik op het open vakpictogram van het .dmg-bestand

• Klik op Doorgaan

• Selecteer hoe u Total Drive wilt installeren

• Kies de Installatielocatie en klik op Installeren

• Voer Apple-beheerderswachtwoord in

• Wacht tot Total Drive is geïnstalleerd

• Je hebt succesvol geïnstalleerd Total Drive
  • Installeer Total Drive

Nadat Total Drive is geïnstalleerd, kunt u voor de eerste keer inloggen met uw accountgegevens. Heeft u nog geen account, klik dan op account aanmaken.

Installeer {!Totale schijf}

Nadat Total Drive is geïnstalleerd, kunt u voor de eerste keer inloggen met uw accountgegevens. Heeft u nog geen account, klik dan op account aanmaken.

Heeft dit je vraag beantwoord?