Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

Se etter oppdateringer

Oppdateringer er avgjørende for å sikre at TotalAV alltid er sikker, og gir deg den beste sikkerheten 24/7. Se nedenfor om hvordan du sjekker TotalAV-applikasjonen for oppdateringer.

Åpne TotalAV

Oppgavelinje

• Gå til oppgavelinjen og nede til høyre finner du en pil opp. Klikk på den for å vise en ikonmeny.

• Finn TotalAV-ikonet

Høyreklikk på TotalAV-ikonet og velg 'Se etter oppdateringer..'

Oppdatering

• Når programvaren har oppdatert, vil følgende vindu dukke opp:

• Hvis du opplever oppdateringsproblemer, vennligst avinstaller og installer TotalAV på nytt for den nyeste versjonen. Se nedlastingslenke her

Åpne TotalAV

Finn TotalAV-ikonet på oppgavelinjen og klikk på det

Velg 'Se etter oppdateringer..'

Vent til oppdateringene er fullført

Hvis du opplever oppdateringsproblemer, må du avinstallere og installere TotalAV på nytt for den nyeste versjonen. Se nedlastingslenke her