Søg efter opdateringer

Opdateringer er afgørende for at sikre, at TotalAV altid er sikker, hvilket giver dig den bedste sikkerhed 24/7. Se venligst nedenfor om, hvordan du tjekker din TotalAV-applikation for opdateringer.

Åbn TotalAV

Opgavelinje

• Gå til din proceslinje og nederst til højre finder du en pil op. Klik på den for at få vist en ikonmenu.

• Find TotalAV-ikonet

Højreklik på TotalAV-ikonet og vælg 'Søg efter opdateringer..'

Opdatering

• Når softwaren er opdateret, vil følgende vindue dukke op:

• Hvis du oplever opdateringsproblemer, bedes du afinstallere og geninstallere TotalAV for den seneste version. Se downloadlink her

Åbn TotalAV

Find TotalAV-ikonet på din proceslinje, og klik på det

Vælg 'Søg efter opdateringer..'

Vent på, at opdateringerne er fuldført

Hvis du oplever opdateringsproblemer, skal du afinstallere og geninstallere TotalAV for den seneste version. Se downloadlink her