Settings Support Menu

TotalAV Inställningar

Sök efter uppdateringar

Uppdateringar är avgörande för att se till att TotalAV alltid är säker, vilket ger dig den bästa säkerheten 24/7. Se nedan om hur du kontrollerar din TotalAV-applikation för uppdateringar.

Öppna TotalAV

Aktivitetsfältet

• Gå till aktivitetsfältet och nära nere till höger hittar du en uppåtpil. Klicka på den för att visa en ikonmeny.

• Hitta TotalAV-ikonen

Högerklicka på TotalAV-ikonen och välj "Sök efter uppdateringar..."

Uppdatering

• När programvaran har uppdaterats kommer följande fönster att dyka upp:

• Om du upplever uppdateringsproblem, avinstallera och installera om TotalAV för den senaste versionen. Se nedladdningslänk här

Öppna TotalAV

Hitta TotalAV-ikonen i aktivitetsfältet och klicka på den

Välj "Sök efter uppdateringar..."

Vänta tills uppdateringarna är klara

Om du upplever uppdateringsproblem, avinstallera och installera om TotalAV för den senaste versionen. Se nedladdningslänk här