Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

Applåsinnstillinger

Se nedenfor hvordan du justerer visse innstillinger for funksjoner som App Lock gir.

Denne funksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig på Android-enheter.

Åpne App Lock Settings

• For å endre applåsinnstillingene, Trykk påTannhjul-ikonet nederst til høyre på skjermen:

• Trykk påApp Lock:

• Skriv inn PIN/mønster for å låse opp Applåsinnstillinger:

• Velkommen til dashbordet for applåsinnstillinger!

Her kan du gjøre følgende:

• Endre låsemetoden til enten PIN-kode eller Mønsteropplåsing
    • Gjør dette ved å gå til Låstype og endre den til din foretrukne låsemetode.

• Skjul Pattern Draw Path for å holde Pattern Lock sikker.
    • Gjør dette ved å trykke på Veksle der det står "Skjul mønstertegnbane"

• Tillat opplåsing med fingeravtrykk for apper.
  • – Lar din biometriske låse opp applikasjoner i stedet for den tradisjonelle PIN-/mønsterlåsemetoden

• Endring av PIN-kode eller mønsterlås
    • For å gjøre dette, bare Trykk på Endre PIN / mønster

• Endring når appen låses på nytt bak din sikre PIN-kode/mønster
      • *Etter exit** - Avslutt/lukking av applikasjonen.

• *Etter skjerm av** – Når skjermen enten er slått av eller går i dvale.

• *Egendefinert tid** – Angi hvor lang tid appen skal låse etter å ha låst den opp.