Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

Sette opp applås

TotalAVs App Lock-funksjon gir robust beskyttelse for sensitiv informasjon ved å la deg låse bestemte apper bak en sikker pin- eller mønsterlås. Dette sikrer at dine konfidensielle data forblir utilgjengelige for uautoriserte brukere, og beskytter personvernet ditt mot nysgjerrige øyne. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke denne funksjonen for de fleste appene dine for å sikre omfattende sikkerhet.

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig på Android-enheter.

Du kan aktivere App Lock på enheten din ved å følge trinnene nedenfor:

Åpne TotalAV-appen på Android-enheten din:

Sørg for at du er logget på TotalAV-applikasjonen din før du fortsetter

Åpning av applås:

Rull langs sikkerhetsfanen på dashbordet og Trykk på applås:

Trykk på Oppsett nå:

Behandling av dataene dine:

Et vindu dukker opp som spør om du 'Godta behandlingen av dataene dine'. For å fortsette, vennligst Trykk på Godta.

Dine data er sikre hos oss, da vi ikke beholder noen av dem. Vår bruk av en tilgjengelighetstjeneste er utelukkende for å sikre sømløs drift av vår App Lock-funksjon i applikasjonene dine. Hvis du velger å ikke aktivere denne tjenesten, Trykk påLukk.

Opprettelse av sikker låsmetode:

Opprett enten en mønsterlås eller en PIN-lås for å sikre at appene dine er bak en sikker låsemekanisme.

App Lock er nå delvis aktivert, fortsett å følge trinnene nedenfor for full aktivering!

Sensitiv applåsing:

For en sensitiv app velger vi Photos-appen. Bare Trykk på den grå avmerkingsboksen og TrykkLås apper.

Trykk på Gå til innstillinger:

Tilgjengelighetsmeny:

Trykk påInstallerte apper

Trykk på TotalAV App Lock:

Slå på TotalAV App Lock:

Trykk påav/på-knappen for å slå på TotalAV App Lock

Trykk på Tillat:

Gå tilbake til TotalAV:

Lukk innstillingsmenyen og gå tilbake til TotalAV-appen til dette vinduet:

Hvis du ønsker å låse mer enn én applikasjon, Trykk på på det grå låseikonet og applikasjonen vil bli låst bak din sikre PIN / Pattern.

Du har aktivert App Lock!