How To Use Total Drive

Använder Total Drive

Synkronisera över enheter

Synkronisering med Total Drive säkerställer att dina filer alltid är uppdaterade på alla dina enheter, vilket gör det enkelt för dig att komma åt och arbeta med dem var du än är!

• Övervaka ändringar: Total Drive håller ständigt ett öga på dina filer. När du gör en ändring i en fil på någon av dina enheter – som att redigera ett dokument, lägga till ett foto eller ta bort en fil – upptäcker Total Drive det direkt.

• Synkronisera ändringar: Nu kommer den magiska delen! Total Drive låter även dina andra enheter veta om ändringen du gjort. Den skickar en signal till din telefon, dator eller någon annan enhet som är ansluten till Total Drive och säger "Hej, det är något nytt här!"

• Realtidsuppdateringar: Den här processen sker supersnabbt, nästan i realtid. Så oavsett om du växlar mellan enheter eller gör ändringar på språng, ser Total Drive till att allt förblir synkroniserat.

• Hantera konflikter: Ibland kan du göra ändringar i samma fil på två enheter samtidigt. Oroa dig inte! Total Drive är smart nog att hantera dessa konflikter. Det kan fråga dig vilken version du vill behålla, eller så kan det slå samman ändringarna åt dig.

• Så oavsett om du tar bilder på din telefon, skriver iväg på din dator eller snabbt kollar något på en väns surfplatta, ser Total Drive till att dina filer alltid finns där när du behöver dem.

För mer information om synkronisering eller säkerhetskopiering av dina filer, Klicka här för att ta reda på mer!