Bruker Total Drive

Synkronisering på tvers av enheter

Synkronisering med Total Drive sikrer at filene dine alltid er oppdatert på tvers av alle enhetene dine, noe som gjør det enkelt for deg å få tilgang til og jobbe med dem uansett hvor du er!

• Overvåke endringer: Total Drive holder konstant øye med filene dine. Når du gjør en endring i en fil på noen av enhetene dine – som å redigere et dokument, legge til et bilde eller slette en fil – legger Total Drive merke til det med en gang.

• Synkronisering av endringer: Nå kommer den magiske delen! Total Drive lar også de andre enhetene dine få vite om endringen du har gjort. Den sender et signal til telefonen, datamaskinen eller en hvilken som helst annen enhet som er koblet til Total Drive, og sier: "Hei, det er noe nytt her!"

• Sanntidsoppdateringer: Denne prosessen skjer veldig raskt, nesten i sanntid. Så enten du bytter mellom enheter eller gjør endringer mens du er på farten, sørger Total Drive for at alt forblir synkronisert.

• Håndtering av konflikter: Noen ganger kan du gjøre endringer i den samme filen på to enheter samtidig. Ikke bekymre deg! Total Drive er smart nok til å håndtere disse konfliktene. Det kan spørre deg hvilken versjon du vil beholde, eller det kan slå sammen endringene for deg.

• Så enten du knipser bilder på telefonen, skriver på datamaskinen eller sjekker noe raskt på en venns nettbrett, sørger Total Drive for at filene dine alltid er der når du trenger dem.

For mer informasjon om synkronisering eller sikkerhetskopiering av filene dine, Klikk her for å finne ut mer!