Settings Support Menu

TotalAV Indstillinger

Indstillinger for applås

Se venligst nedenfor, hvordan du justerer visse indstillinger af funktioner, som App Lock tilbyder.

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Android-enheder.

Åbn App Lock Settings

• For at ændre App Lock-indstillingerne, Tryk påTandhjulsikonet nederst til højre på din skærm:

• Tryk påApp Lock:

• Indtast din PIN / Pattern for at låse op for App Lock Settings:

• Velkommen til App Lock Settings Dashboard!

Her kan du gøre følgende:

• Skift din låsemetode til enten PIN-kode eller Mønsteroplåsning
    • Gør dette ved at gå til Låsetype og ændre den til din foretrukne låsemetode.

• Skjul din Pattern Draw Path for at holde din Pattern-lås sikker.
    • Gør dette ved at tappeToggle, hvor der står "Skjul mønstertegnsti"

• Tillad oplåsning af fingeraftryk for applikationer.
    • Giver din biometriske mulighed for at låse applikationer op i stedet for den traditionelle PIN/mønsterlås-metode

• Ændring af din pinkode eller mønsterlås
    • For at gøre dette skal du blot Tryk på på Skift pinkode/mønster

• Ændres, når appen låses igen bag din sikre pinkode/mønster
      • *After Exit** - Afslutning/lukning af applikationen.

• *After Screen Off** - Når din skærm enten er slukket eller går på vågeblus.

• *Brugerdefineret tid** - Indtast den tid, appen skal låse efter at have låst den op.