Opsætning af applås

TotalAVs App Lock-funktion giver robust beskyttelse af dine følsomme oplysninger ved at give dig mulighed for at låse bestemte apps bag en sikker pin- eller mønsterlås. Dette sikrer, at dine fortrolige data forbliver utilgængelige for uautoriserede brugere, hvilket beskytter dit privatliv mod nysgerrige øjne. Vi anbefaler stærkt at bruge denne funktion til de fleste af dine apps for at sikre omfattende sikkerhed.

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Android-enheder.

Du kan aktivere App Lock på din enhed ved at følge nedenstående trin:

Åbn TotalAV-applikationen på din Android-enhed:

Sørg for, at du er logget ind på din TotalAV-applikation, før du fortsætter

Åbning af applås:

Rul langs sikkerhedsfanen på betjeningspanelet, og Tryk på på applås:

Tryk på Opsætning nu:

Behandling af dine data:

Et vindue vil poppe op, der spørger, om du 'Accepterer behandlingen af dine data'. For at fortsætte skal du Tryk på Accepter.

Dine data er sikre hos os, da vi ikke opbevarer noget af det. Vores brug af en tilgængelighedstjeneste er udelukkende for at sikre en problemfri drift af vores App Lock-funktion i dine applikationer. Hvis du vælger ikke at aktivere denne tjeneste, skal du blot Tryk påLuk.

Oprettelse af sikker låsemetode:

Opret enten en mønsterlås eller en PIN-lås for at sikre, at dine apps er bag en sikker låsemekanisme.

App Lock er nu delvist aktiveret. Fortsæt med at følge nedenstående trin for fuld aktivering!

Følsom applåsning:

For en følsom app vil vi vælge Fotos-appen. Du skal blot Tryk på det grå afkrydsningsfelt og TapLås apps.

Tryk på Gå til Indstillinger:

Tilgængelighedsmenu:

Tryk påInstallerede apps

Tryk på TotalAV App Lock:

Slå TotalAV App Lock til:

Tryk påToggle-knappen for at aktivere TotalAV App Lock

Tryk på Tillad:

Tilbage til TotalAV:

Luk indstillingsmenuen og vend tilbage til TotalAV-appen til dette vindue:

Hvis du ønsker at låse mere end én applikation, skal du blot Trykke på på det grå låseikon og applikationen vil blive låst bag din sikre PIN / Pattern.

Du har aktiveret App Lock!