Bruker Total Drive

Opprette en delt familie på Total Drive

Din familie er et område i Total Drive hvor du kan dele filer privat med inviterte familiemedlemmer.

Finn ut hvordan du oppretter en delt familie på Total Drive ved å bruke trinnene nedenfor.

Klikk på Del

Klikk del på venstre navigasjon

Klikk på Din familie

Klikk på knappen Din familie øverst på siden.

Klikk Start

Klikk på Start-knappen midt på siden.

Skriv inn e-post

Skriv inn e-postadressen og trykk Enter.

TIP: Du kan angi flere e-postadresser for å dele med flere familiemedlemmer samtidig.

Klikk Send

For å se invitasjonene dine, klikk på Medlemmer, hvor du også kan legge til flere medlemmer, kansellere invitasjoner eller fjerne eksisterende medlemmer.

Hvis du ønsker å fjerne familien din og starte en ny, går du ganske enkelt til familieområdet og klikker på Fjern familie.

For å gjøre dette, gå til nettstedet vårt og opprett en delt familie der.

Klikk her for å gå til nettstedet vårt

Trykk på Del

Trykk på Del-ikonet nederst til høyre på menylinjen.

Trykk på Familien din

Trykk på Din familie-knappen øverst.

Trykk på Start

Trykk på Start nederst i midten.

Skriv inn e-post

Skriv inn e-postadressen din og trykk på Enter.

TIP: Du kan angi flere e-postadresser for å dele med flere personer én gang ved å bruke Del lenke-knappen.

Del

Du kan nå dele elementer med familiemedlemmene dine ved å bruke dellenken nederst.

Når du har konfigurert familien din, er det enkelt å invitere flere medlemmer. Bare gå til delen "Inviter familien din" og del lenken med alle du vil bli med!