Bruker Total Drive

Deling av filer med Total Drive

Du kan dele både individuelle filer eller samling av filer med Total Drive.

Denne artikkelen vil dekke følgende:

• Deling som en lenke
  • Deling til familien din
  • Administrere dine delte elementer

• Deling som en lenke

Du kan opprette en lenke for å dele filene eller mappene dine med andre via internett. Denne lenken lar alle med lenken få tilgang til innholdet via nettstedet vårt.

Alle som har denne linken vil kunne få tilgang til filene som er delt. For sikker deling, bruk Familien din.

For å opprette lenken, finn innholdet på Total Drive du ønsker å dele og velg det, og klikk deretter på deleikonet.

Du kan kopiere lenken og dele den direkte, eller dele den ved å bruke e-post, Facebook eller Twitter.

Deling med familien din

Familien din er et område hvor du kan legge til elementer. Disse elementene vil deretter bli delt med alle sammensluttede familiemedlemmer.

For å legge til, opprett en delt familie, sjekk artikkelen vår Opprette en delt familie.

Slik legger du til filer eller samlinger i Familien din:

• Velg elementet
  • Klikk på Del-ikonet
  • Klikk på Legg til familie
  • Administrere dine delte elementer

Alle elementer du har delt kan administreres i Delt-delen. Du kan administrere hva som legges ut på Din familie.

Deling som en lenke

Du kan opprette en lenke for å dele filene eller mappene dine med andre via internett. Denne lenken lar alle med lenken få tilgang til innholdet via nettstedet vårt.

Alle som har denne linken vil kunne få tilgang til filene som er delt. For sikker deling, bruk Familien din.

• For å opprette lenken, finn innholdet på Total Drive du ønsker å dele og velg det, og klikk deretter på deleikonet.
  • Du kan kopiere lenken og dele den direkte, eller dele den ved å bruke SMS, e-post, Facebook eller Twitter.

• Delingsalternativer

Er en funksjon vi har laget for å gjøre delingslenkene dine sikrere når du deler med andre.

• Delingsutløp
  • Dette lar deg justere tidsskalaen for når koblingen utløper når den opprettes og sendes til personen du vil motta filen.

• Deling av passordbeskyttelse
  • Dette lar deg låse filen du deler med et sikkert passord for å sikre filsikkerhet.

Deling med familien din

Det er enkelt og raskt å dele med familien din. Disse elementene vil bli delt med alle sammensluttede familiemedlemmer.

TIP: For å legge til, opprett en delt familie, sjekk artikkelen vår Opprette en delt familie.

Slik legger du til filer eller samlinger i Familien din:

• Finn filen du vil legge ut til familien din

• Trykk på Del-ikonet

• Trykk på alternativet Post til familie

• Dette vil legge ut filen til ditt delte familieområde, som bare din familie også vil ha tilgang til.

Administrere dine delte elementer

Alle elementer du har delt kan administreres i Delt-delen. Du kan administrere hva som legges ut på Din familie.