Bruker Total Drive

Frigjør plass på Total Drive

Total Drive kommer med et verktøy som hjelper deg med å frigjøre plass på Total Drive. Dette vil automatisk oppdage dupliserte filer som er på Total Drive og tillate deg å fjerne dem med én knapp.

Filer fjernes ikke fra enheten. Denne funksjonen fjerner bare duplikater som er lagret på Total Drive

Åpne Total Drive

Åpne Total Drive

Åpne menyen

Trykk på meny med tre linjer øverst til venstre for å åpne menyen

Trykk på Frigjør plass

Trykk på Frigjør plass i menyen.

Trykk på Frigjør

Trykk på FRI OPP nederst

• Eventuelle dupliserte filer som blir funnet vil bli vist som en forhåndsvisning, der du kan tillate eller nekte fjerning

Trykk på Tillat

Trykk på Tillat på hver fil for å fjerne den fra Total Drive. Filer vil ikke bli fjernet fra enheten din, de vil bare bli fjernet fra skylagringen.

Bekreftelse

Du vil nå se en bekreftelse på at du har frigjort plass på Total Drive.