Settings Support Menu

TotalAV Inställningar

Konfigurera applås

TotalAVs applåsfunktion ger robust skydd för din känsliga information genom att du kan låsa specifika appar bakom ett säkert nål- eller mönsterlås. Detta säkerställer att dina konfidentiella uppgifter förblir otillgängliga för obehöriga användare, vilket skyddar din integritet från nyfikna ögon. Vi rekommenderar starkt att du använder den här funktionen för de flesta av dina appar för att säkerställa omfattande säkerhet.

Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på Android-enheter.

Du kan aktivera App Lock på din enhet genom att följa stegen nedan:

Öppna appen TotalAV på din Android-enhet:

Se till att du är inloggad på din TotalAV-applikation innan du fortsätter

Öppna applås:

Bläddra längs säkerhetsfliken på instrumentpanelen och Tryck på på applås:

Tryck på Konfigurera nu:

Behandling av dina uppgifter:

Ett fönster dyker upp som frågar om du 'Godkänner behandlingen av dina data'. För att fortsätta, vänligen Tryck på Godkänn.

Dina uppgifter är säkra hos oss, eftersom vi inte behåller någon av dem. Vår användning av en tillgänglighetstjänst är enbart för att säkerställa att vår applåsfunktion fungerar smidigt i dina applikationer. Om du väljer att inte aktivera den här tjänsten Knacka påStäng.

Skapande av säker låsmetod:

Skapa antingen ett mönsterlås eller ett PIN-lås för att säkerställa att dina appar finns bakom en säker låsmekanism.

Applås är nu delvis aktiverat, fortsätt att följa stegen nedan för fullständig aktivering!

Känslig applåsning:

För en känslig app kommer vi att välja Photos-appen. Knacka bara på på den grå kryssrutan och Knacka påLås appar.

Tryck på Gå till inställningar:

Tillgänglighetsmeny:

Knacka påInstallerade appar

Tryck på TotalAV App Lock:

Slå på TotalAV App Lock:

Knacka påväxlingsknappen för att aktivera TotalAV App Lock

Tryck på Tillåt:

Återgå till TotalAV:

Stäng inställningsmenyn och gå tillbaka till TotalAV-appen till det här fönstret:

Om du vill låsa mer än en applikation, Knacka på på den gråa låsikonen och applikationen kommer att låsas bakom din säkra PIN/mönster.

Du har framgångsrikt aktiverat App Lock!