TotalAV Inställningar

Applåsinställningar

Se nedan hur du justerar vissa inställningar för funktioner som App Lock tillhandahåller.

Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på Android-enheter.

Öppna App Lock Settings

• För att ändra applåsinställningarna, Knacka påkuggikonen längst ned till höger på skärmen:

• Knacka påApp Lock:

• Ange din PIN/mönster för att låsa upp Applåsinställningar:

• Välkommen till instrumentpanelen för applåsinställningar!

Här kan du göra följande:

• Ändra din låsmetod till antingen PIN-kod eller Mönsterupplåsning
    • Gör detta genom att gå till Låstyp och ändra den till önskad låsmetod.

• Göm din Pattern Draw Path för att hålla ditt Pattern-lås säkert.
    • Gör detta genom att trycka på växla där det står "Dölj mönsterrita sökväg"

• Tillåt upplåsning av fingeravtryck för appar.
    • Tillåter din biometric att låsa upp applikationer istället för den traditionella metoden PIN/mönsterlås

• Ändra din PIN-kod eller mönsterlås
    • För att göra detta Knacka på på Ändra PIN-kod/mönster

• Ändras när appen låses igen bakom ditt säkra PIN/mönster
      • *After Exit** - Avsluta / stänga applikationen.

• *After Screen Off** - När din skärm antingen stängs av eller går i viloläge.

• *Anpassad tid** – Ange hur lång tid appen ska låsa efter att den har låsts upp.