Setup Support Menu

Total Password Inställning

Aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA)

Att aktivera tvåfaktorsautentisering är avgörande för din säkerhet och sinnesfrid när det gäller att hålla dina konton säkra. Om du inte har konfigurerat tvåfaktorsautentisering, följ den här guiden nedan:

Om du vill veta mer om tvåfaktorsautentisering (2FA), vänligen Klicka här.

Öppna Totalt lösenord och gå till Inställningar

Hitta och klicka på Mitt konto

Klicka på Tvåfaktorsautentisering

Välj ett Authenticator-program

Total Password tillhandahåller inte sin egen 2FA, eftersom det redan finns extremt säkra 2FA-applikationer där ute. Välj från listan nedan så kommer du att kunna hitta dem i antingen App Store eller Play Butik.

• Microsoft Authenicator

• Google Authenicator

• Authy

• Duo Mobile

• Skanna QR-koden på autentiseringsappen

2FA-installationen lyckades!